MHP İl Genel Meclis Üyesi Veli Ülküsever tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında şehit aileleri, gaziler ve protokol üyeleri bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşma örneği sergilediler.

Henry Jones kafede gerçekleştirilen kahvaltıda şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet ederek, istek ve sıkıntılarını dinleyen MHP İl Genel Meclis Üyesi Veli Ülküsever, şehitlerin Türk milletine emanet olarak bıraktığı aileleri ile gazilerin her zaman yanında olduklarını dile getirerek; ‘’Her zaman ve her şekilde yanlarında olmaya gayret ettiğimiz Şehit Yakınlarımız ve Gazilerimizle kahvaltıda buluştuk. Onlar bu topraklara karşılığını asla ödeyemeyeceğimiz fedakârlıklarda bulundular, her birisi bizim başımızın tacı olmaya devam edecektir” dedi.

Düzenlenen kahvaltıya, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güventürk, MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar, CHP İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, oda başkanları, gaziler ve şehit aileleri katıldı.