Polisevi’nde düzenlenen yemek organizasyonuna, Karaman Valisi Murat Koca, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Alper Durmaz, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, daire müdürleri ile emniyet mensupları ve şehit aileleri katıldı.

Şehitlerimiz anısına düzenlenen yemeğin açılış konuşmasını yapan Karaman Emniyet Müdürü Mehmet Şahne; "Teşkilatımızın 171.kuruluş yıldönümü tertip etmiş olduğumuz, şehitlerimiz ile birlikte ve beraber olmanın göstergesi olarak düzenlemiş olduğumuz bu akşam yemeğine teşriflerinizden dolayı hepinize şükranlarımı arz ediyorum.945 yıllık, yaklaşık 1071 yılından bu yana, Sultan Alparslan’dan bu yana, bu coğrafyayı vatan yapmak için Allah yolunda, vatan uğrunda, bayrak uğruna, şehadet şerbetini içmiş olan, bütün şehit kardeşlerimi burada rahmet ve minnetle anıyorum. Bu devletin ilelebet yaşıyacağını bizlerin bu gün var, ama yarın olmayacağımız ama çocuklarımızın güven ve mutluluk içerisinde yaşıyacağı bir vatan parçası bırakmak için dün olduğu gibi bugünde ülkemize kastetmiş olan emperyalist güçler ve içimizdeki hainlerle büyük bir mücadeleye girmiş bulunuyoruz. Bu mücadelede mutlaka muzaffer olacağız. Bu mücadeleyi kaybetmek gibi bir ihtimalimiz gözükmüyor. Bu uğurda evlatlarını, eşlerini, babalarını feda etmiş olan değerli şehit yakınlarının ellerinde öpüyor hepinize minnet ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Şahne'nin konuşmasının ardından şehit aileleri protokol ile birlikte akşam yemeği yedi. Yemeğin ardından dua ile biten program, şehit ailelerince hoş karşılandı.