Karamanlı Şair İbrahim Şaşma, Mustafa Torun ve Furkan Ceran’ın şehidimiz için özel hazırladıkları ‘Oğuzhan’ın Geldi Anne’ adlı eseri, Küçük Ailesine hediye ettiler.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Mustafa Torun; Şehidimiz Oğuzhan Küçük'ün şehadet yıl dönümünde onu unutmadığımızı, ailesinin de yanında olduğumuzu bildirmek ve vefa göstermek için bir eser hazırladık, şehidimizin kıymetli ailesine hediye ettik. Bizde ne er tükenir ne asker tükenir ne de Oğuzhanlar tükenir. Yalnız, eseri hediye etmek için şehidimizin ailesinin yanına vardığımız zaman "Çanakkale" ruhunun ölmediğini tekrar gördük. Şehidimizin babası Alaattin Küçük ağabeyimizin, Trabzon'dan, Eskişehir'den, Konya'dan, Erzurum'dan, Şanlıurfa'dan ve şimdi hatırlayamayacağım daha birçok farklı ilden Oğuzhan'ın şahadetinin sene-i devriyesi münasebetiyle gelmiş arkadaşlarını gördük. O an dedim ki kendi kendime, şuan burada olamamış olsaydım kahrolurdum. İşte vefa bu, işte Türk milleti bu! Tabiri yerinde ise "Elin adamı" bin küsur kilometre ötelerden vefa göstermek yanlarında olduklarını hissettirmek ve bildirmek için çıkıp geliyor. Ben şuradan şuraya bir "Haliniz hatırınız nasıl?" Diye sormak için gidememiş olsaydım kahrolurdum. Bizler sanıyoruz ki;  "Acaba rahatsız mı ederiz, Müsaitler mi, uygun olur mu? " Ama vallahi billahi kapıları çalınmadığı an içlerinin buruk olduğuna bizatihi şahidim. Bu bağlamda tekraren Al bayrağımıza bir damla daha kan katan, Dini Mübin İslâm için, Türk Milleti için en kutlu mertebe olan şehadet makamına erişmiş olan Oğuzhan Küçük'ten Allah razı olsun diyor, ailesine ve yakınlara sabırlar diliyorum.

"Hiç bir Amelimize güvenimiz yoktur Lâkin Allah'ın düşmanlarına düşmanlığımız vardır."

Bu güzel eserin güftekârı Karamanlı şairimiz İbrahim Şaşma'y, ve düzenlemesini yapan Furkan Ceran'a teşekkürü bir borç bilirim” dedi.