Şehit Polis Memuru Hakan Yılmaz’ın evine gerçekleştirdiği ziyarette eşi Tuba Yılmaz ile bir süre sohbet eden Vali Işık, “Ülkesi ve milletinin huzur ve güvenliği için bu kutlu yolda can veren şehitlerimizin milletimizin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu belirterek bu vesile ile canlarını vererek kanlarıyla bu toprakları sulayan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Şehit Hakan Yılmaz’ın ailesi de gerçekleşen bu anlamlı ziyaretten dolayı Vali Mehmet Alpaslan Işık ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın şehidin çocuklarına da bir sürprizi vardı. 2020-2021 yılı eğitim - öğretim yılının başlaması nedeniyle Vali Işık, şehidin çocukları Hatice Kübra ve Tuana Yılmaz’a bisiklet hediye ederek eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın şehit ailesine gerçekleştirdiği ziyarete İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün katıldı.