23 Mayıs 2019 Perşembe günü Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı ile Selçuk Ecza Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sonay Gürgen kabullerinden dolayı Vali Meral’e teşekkür ederek, merkezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye İlaç dağıtım sektörünün en eski ve en köklü şirketlerinden birisi olan Selçuk Ecza Deposunun faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Fahri Meral, Selçuk Ecza Deposu ile aynı zamanda Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı’nın kurucusu olan Karamanlı iş insanı Ahmet Keleşoğlu’nun yaptığı hayır hizmetleri ile gönüllerde farklı bir yerinin bulunduğunu belirterek, hayırsever iş insanına Allah’tan rahmet diledi.

Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı’nın başta eğitim, sağlık, kültür olmak üzere ülkemizin ve ilimizin kalkınması ve gelişmesi için önemli yatırımlarının olduğunu ifade eden Vali Meral, “Son olarak Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine bağlı ‘Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi’nin yapılarak üniversiteye bağışlanması konusunda üniversite ve vakıf arasında protokol imzalanmıştır. İlimize yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan dolayı Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı’na, vakıf yöneticilerine ve Selçuk Ecza ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Fahri Meral, ziyaretin sonunda bir süre sohbet ettiği Selçuk Ecza Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Gürgen ve beraberindeki heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.