Her ay gerçekleştirdiği yemekli toplantılarını devam ettiren hastane, doktorlarının motivelerini en üst seviyede tutmak için yine bir araya geldi.

Hastanenin destekleriyle Emekli Uzman Doktor İsa Coşkun’un bahçe evinde ağırlanan doktorlar, bolca birbirleriyle sohbet etme ve stres atma fırsatı buldu. Yemekli toplantıya hastanenin doktorlarının yanın sıra, yetkililer Mevlüt Yeniay, Arif Bakan, Yahya Cöhce, Baro Başkanı Oktay Yılmaz, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hasan Arslan, Osman Avcıoğlu’da katıldı.

Hastane Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Mevlüt Yeniay yaptığı açıklamada;’’ Her ay farklı yerlerde gerçekleştirdiğimiz yemekli toplantıyı bu hafta eski doktorlarımızdan İsa Coşkun Bey’in bahçesinde gerçekleştirdik. Uzman Doktorumuz Adem Zora Bey’in elleriyle hazırlayıp sunduğu cağ kebabını doktorlarımıza ve misafirlerimize ikram ettik. Aslında bu tür buluşmalarımızda yemek yenmesi işin bahane tarafıdır. Asıl olan birlikteliğimizi güçlendirmek, yoğun iş temposuyla çalışan doktorlarımızın stresini biraz olsun hafifletmek ve İlimizin sağlık alanında daha nasıl faydalı olabilmek adına görüş alışverişinde bulunmaktır. Bu tür toplantılarımızı farklı mekanlarda her ay devam ettirmeyi düşünüyoruz. Emeği geçenlere katılan herkese çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.