Protokol, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ile Özel Selçuklu Hastanesi arasında 04.01.2019 Cuma gününden geçerli olmak üzere uygulamaya konulmuştur.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği adına, yönetim kurulu başkanı Bayram Uysal, Özel Selçuklu Hastanesi adına Genel Müdür Mevlüt Yeniay protokolü imzalamışlardır. Protokol imza törenine Birlik yönetim kurulu üyeleri ile Özel Selçuklu Hastanesi Genel Müdürü Mevlüt Yeniay ve müdür yardımcısı Yahya Cöhce katılmıştır.

İmza protokolü hakkında bilgi veren Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu başkanı Bayram Uysal “ Bu protokol ile Karaman merkez ilçede bulunan 12 esnaf odamız ile ilçelerimiz Ayrancı, Ermenek ve Sarıveliler’de bulunan 4 esnaf odamızın 7.000 üyesi, eş ve çocukları, anne ve babaları ile birlikte yaklaşık 30.000 esnaf ve sanatkarımız ile yakınları faydalanmış olacak, yaptığımız protokol gereğince Muayene için ilk girişte % 25 indirim sağlanacaktır. Esnaf ve sanatkarlarımız odaları tarafından kendilerine verilen üye kimlik kartları ve Nüfus cüzdanları ile birlikte muayene girişi yaptırabileceklerdir. Ayrıca Esnaf Odaları Birliğimize, esnaf siciline kayıtlı esnaflarımızın güncel listesi hastane tarafından görülecek ve esnafımıza, eş, çocukları ve 1. Derece yakınlarına gereken indirim sağlanacaktır. Bu protokolün esnaf ve sanatkarlarımıza, Özel Selçuklu Hastanesine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Özel Selçuklu Hastanesi Genel Müdürü Mevlüt Yeniay’da protokol ile ilgili yapmış olduğu açıklamada “Amacımız esnaf ve sanatkarlarımıza kaliteli ve iyi sağlık hizmeti verebilmektir. Hemen her branşta doktorumuz var, doktorlarımız tecrübeli ve tanınmış doktorlar, MR, ultrason, böbrekte taş kırma, göz v.b tüm muayene, tetkik ve tedaviler hastanemizde yapılabilmektedir. Karaman merkez ve ilçelerimizdeki esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet verecek olmaktan çok memnunuz. Bu protokolün her iki tarafa ve esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.