Düzenlenen nikah törenine, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kılıç, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen, CHP Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, CHP Karaman Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜRK-İŞ Kurulu Üyeleri, iş adamları, sanayiciler, partililer, genç çiftin yakınları ve davetliler katıldı.

İncedal ve Irgat aileleri, nikâh töreninden önce konuklarını tek tek karşılamasının ardından, Serap İncedal ve Onur Irgat çiftinin nikâhları kıyıldı. Çiftin nikâh şahitliklerini ise TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kılıç, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen, CHP Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, Kutbettin Denizhan yaptı.

Nikâh töreninin ardından TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, evlilik cüzdanını Serap İncedal’a verirken konuşmasında, “Birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz bu anlarda, bu güzel merasimde sizlerle beraber olmaktan evvala TÜRK-İŞ topluluğu ve şahsım olarak mutluluk duyduğumu ifade ediyorum” diyerek çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Bizde Karaman Gündem Ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.