İnşaat mühendisleri Mehmet Ali Çağlayan, Muhammet Fatih Yurtbaş ve mimar Musa Büyükyarma’nın işletmeciliğinde hizmet verecek olan Serenat Seramik’in showroom mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, KMÜ Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Şahin, AK Parti İl Teşkilatı ve davetliler katıldı.

Kurdele kesiminin öncesinde bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Çağlayan: “Bugün burada oğlum Mehmet Ali, yönetim kurulu üyemiz Muhammet Fatih Yurtbaş ve Musa Büyükyarma kardeşlerimizin birlikte teşebbüs ettikleri mağazamızın açılışında hep birlikteyiz. İnşallah bu iş yerimiz hem kendilerine hem ailelerine hem de şehrimize hayırlı ve mübarek olur. Bugün bizi burada toplayan Cenab-ı Allah’a ham ediyor, şükür ediyoruz. Rabbim hayırlara vesile etsin. Hepinize buraya katıldığınız için mutlu günümüzde yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz, ayaklarınıza sağlık” dedi.

Genç kardeşlerini cesur girişimlerinden dolayı kutlayan Vali Işık: “Çok değerli hemşehrilerim, bugün burada yeniliğe bir güzelliğe daha ortak oluyoruz. Şimdi burada bir yapı marketimizi açıyoruz. Başkalarının dediği gibi Türkiye’de ekonomi kötüye gitmiyor, görüldüğü gibi yeni yerler açılıyor. Ben bu genç kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum, bereketli alışverişler diliyorum. Bu cesaretlerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Hepinize saygılarımı sunuyor hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vali Işık ve Çağlayan’ın konuşmalarının ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi.

Kurdele kesimin ardından misafirlere showroom mağazası gezdirildi. Gezinin ardından açılış töreni sona erdi.