Karaman Belediyesi’nin Beyazkent Mahallesi’ndeki 35 bin m2’lik alana inşa ettiği Seyir Terasları tamamlandı. Karamanlıların hasret kaldığı gezi, dinlenme ve eğlence alanı oluşturacak olan parkın gece görüntüsü ve sosyal donatıları görenleri büyülüyor.

Karaman Belediyesi son 3 yıldır gerçekleştirdiği yatırımlarla adeta Karaman’ı yeniden tasarladı. Kente binlerce metrekarelik yeşil alan kazandıran Karaman Belediyesi, vatandaşların nefes alacağı, buluşup zaman geçireceği mekânları tek tek hizmete açıyor. Beyazkent Mahallesi’nde Karaman şehir girişinde çirkin bir görüntü oluşturan 35 bin m2 alana sahip yamaç, gerçekleştirilen proje ile Seyir Terasları haline dönüştürüldü. İçerisinde kafeteryalar, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alan parkta; rengârenk ışıklandırılan yapay şelale ve süz havuzları, Seyir Teraslarına muhteşem bir görünüm kazandırıyor.

Yatırım yapılan yerlerin eski ve yeni halleri kıyaslandığında kentte büyük bir değişimin var olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Göreve geldiğimizden günden beri şehrimizin her noktasına hizmet götürme gayreti içerisine girdik. Alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra; spor, kültürel, sosyal ve eğitim alanlarında da önemli hizmetler gerçekleştirdik. Özellikle şehrin merkezinde ve etrafında kötü görüntüsü ile çevreye ve vatandaşlara rahatsızlık veren alanlarda yapmış olduğumuz projeler, eski ve yeni halleri kıyasladığında kentteki büyük değişimi gözler önüne seriyor. Piri Reis Parkı, Necmettin Erbakan Parkı ve Seyir Terasları şehir girişlerimizi hem çok daha estetik bir hale getirdi hem de vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği, dinlenebileceği son derece kullanışlı bir park haline geldi. Karaman her şeyin en iyisine layıktır anlayışı ile bu güzide şehri; marka ve modern bir şehir olma yolunda en iyi seviyelere taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.