Yenilikçi ürün ve tasarımlarıyla fark yaratan Şimşek, tasarımla markalaşmanın yolunu açmayı hedefleyen ve Turquality Programı dahilinde Ekonomi Bakanlığı, Türkiye ihracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu'nun işbirliğinde düzenlenen "Design Turkey 2017" Endüstriyel Tasarım Yarışmasında dünyaca ünlü yerli ve yabancı tasarımcıların bulunduğu jürinin titiz değerlendirmesi sonucu "İyi Tasarım Ödülü" almaya hak kazandı.

08 Kasım 2017'de İstanbul-Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda çok sayıda davetlinin katıldığı ödül töreninde "İyi tasarım Ödülü", Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından takdim edildi.

Şimşek, her geçen gün ürün portföyünü yenilikçi/inovatif ürünlerle zenginleştirerek, kurumsallaşma ve markalaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Faaliyette bulunduğu her coğrafyada katma değer yaratıp istihdamı artırmaya, bayileri, tedarikçileri ve çalışanları için sürdürülebilir değerler yaratmaya, tüketicilerin kalbinde yer eden tasarım ve markalarıyla sektöründe fark yaratıyor. Bundan 21 Yıl önce 4 Ülkeyle ihracata atılırken, bugün Avrupa'dan Afrika'ya, Asya ve Avustralya'dan Amerika'ya kadar 100'ü aşkın Ülkeye ihracat yaparak, Türkiye ekonomisine katma değer sağlıyor.