SMMM Yönetim Kurulu Başkanlık Adayı Halim Dönmez;

“15-16 Haziran tarihinde yapılacak olan Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimleri öncesi Başkan Adayı S.M.M.M. Halim Dönmez yeni bir vizyonla katılımcı ve adil bir yönetim anlayışı ile odamızın yönetim kurulu başkanlığına adayım.

Hep birlikte Mesleğimiz, meslektaşlarımız ve üyesi olduğumuz odamız adına daha güzel projeler hazırlayıp mesleğimizin çıtasını yukarılara taşımak için bir yola çıkıyoruz. Hiçbir üyemizi ayrım yapmadan, tüm üyelerimize aynı mesafede ve hak ve adalet anlayışı çerçevesi dışına çıkmadan, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın haklarını ve çıkarlarını korumak ve daha yukarılara taşımak, odamızı kurumsal kimliğini daha fazla ön planda tutarak, kamu oyunda mesleğimizin ve meslektaşlarımızın saygınlığını artırmak, şeffaf,tarafsız, dürüst,adil ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile odamızın  yönetimine talip olduk.

Önceliğimiz, genç meslektaşlarımızın önünü açarak,bağımlı çalışan ve bayan üyelerimizinde katılımı ve tüm meslektaşlarımızın  bilgi tecrübe ve düşüncelerine başvurarak oda komisyonlarımızı ve kurullarımızı daha etkin kullanarak odamızı toplumda,kamu ve diğer kurumlar karşısında daha katılımcı,dinamik,verimli ve güçlü bir şekilde temsil etmek olacaktır.    

Ayrıca meslektaşlarımıza  yeni iş imkanları oluşturmak ve mevcut olanı da artırmak için vergi kanunlarında olmasına  ve gerekli hadleri sağlamalarına rağmen kayıt dışı kalan sektörlerin kayıt altına alınması konusunda ve yetkisi olmamasına rağmen  kurum ve kişiler tarafından tutulan defter ve onaylanan beyannameler konusundaki gerekli çalışmalarımız ve başvurularımız bu işin peşini bırakmadan yapılacaktır.

Biliyoruz ki temposu yüksek yorucu ve stresli bir meslek icra etmekteyiz. Bununla ilgili sorunların giderilmesi ve iyileştirilmesi veya en azından stresin azaltılması, birlik ve beraberliğin sağlanması adına birlikte yapacağımız sosyal projelere önem vereceğiz. Meslek yasamızdaki ve mevzuattaki bizi zorlayıcı ve güç duruma düşüren eksiklik ve hataların giderilmesi konusunda çalışmalarımız olacaktır. Mesleki gelişimin sağlanması ve değişen mevzuata daha iyi hakim olmak konularında gerek stajyerlerin eğitimi gerekse meslektaşlarımızın bilgiye ulaşmalarını sağlamak için seminerler belli bir takvime bağlanıp zamanında yapılacaktır. Mesleğimizle bağlantılı kurumlarla iletişime geçip projeler yapılması için çalışmalarımız olacaktır. Odamıza ve mesleğimize hizmet etmek bizler için bir onur olacaktır.

Yapılacak olan seçimlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını ve seçimde yarışan diğer arkadaşlarımıza da başarılar dilerim” dedi.