Programa MHP İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, parti yöneticileri ve aday adayları ve davetliler katıldı.

Programda konuşma yapan Türkmen Obası Sosyal Tesisleri Yöneticisi Mehmet Demirci; ‘’ Değerli katılımcılar ve kıymetli misafirler, Engelliler Haftası, Anneler Günü ve tertiplemiş olduğumuz sünnet şöleni ile birlikte engellilere yönelik hizmete sunmuş olduğumuz Türkmen Obası Sosyal tesislerine hoş geldiniz şeref verdiniz.

Günün anlam ve önemine binaen Peygamber Efendimiz (S.A.V’IN) buyurduğu üzere; ‘’ Cennet Annelerin Ayakları Altındadır.’’ Sünnet-i seniyesine binayen tüm Annelere saygı ve hürmetler sunuyorum. Anneler günü kutlu olsun.

Yine hadis-i şerif’te buyurulduğu üzere’’ Aşağıdakilere merhamet ediniz ki yukarıdakiler de size merhamet etsin!’’ şeklindeki ifade anlayışını alarak bizler içerisinde bulunduğumuz sosyal hizmet gereği engellilerimizle birlikte büyük ve mutlu bir aileyiz. Engelliler Haftası kutlu olsun.

Sünnet olan engelli çocuklarımıza tüm aile bireyleriyle birlikte mutluluklar diliyorum. Her birinin vatana ve millete hayırlı bir evlat olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. ‘’ dedi.

Program daha sonra öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler, Mehter Takımı gösterileri, çeşitli etkinlikler ile devam etti.

Düzenlenen programda 50 dezavantajlı çocuk kurum tarafından sünnet ettirilerek sünnet kıyafeti giydirildi. Ayrıca programda 2bin’e yakın davetliye yemek ikramı yapıldı.