Soyfidan yaptığı açıklamada, “Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun ideolojisini fikirlerini her zaman destekleyen biri olarak ve bu fikirlere sahip çıkmak için kutlu bir yola çıktık. Yeni genç dinamik ekip arkadaşlarımızla beraber Büyük Birlik Partisini destekçilerini, Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu sevenleri ile birlikte aynı çatı altında toplanarak çalışmalarımıza başlıyoruz.

Güzel bir ekip kurduk bir ay içerisinde 1000 üyeyi geçtik, mahalle, köy, ilçe ziyaretlerimizi bitirip, çalışmalarımıza hız vereceğiz. Önümüzdeki günlerde basın mensubu arkadaşlarımızı davet ederek teşkilatımızın tanıtımını yapacağız.

Türk Dilinin Başkenti olan Karaman İlimizde kendimize yakışan bir siyaset anlayışı ile Cumhur İttifakı içerisinde Kendi Parti Logomuzla yolumuza devam edeceğiz.

Beni bu göreve layık gören, Değerli Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici Beyefendiye, Genel Başkan Yardımcılarımıza, bütün Teşkilat mensuplarımıza ve özellikle Genel Başkan Başdanışmanı ve Genel Başkan Yardımcımız Murat Güneş ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Allah yâr ve yardımcımız olsun” dedi.