Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne ataması yapılan sözleşmeli personeller göreve başladı.

KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) sonuçlarına göre ÖSYM tarafından yerleştirmeleri yapılan ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü tercih eden 6 veteriner hekim, 2 gıda mühendisi olmak üzere 8 personel sözleşmelerini imzalayarak göreve başladı.

1 veteriner hekim ve 1 gıda mühendisi, Ermenek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde, 3 veteriner hekim Ayrancı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde, 1 veteriner hekim Başyayla İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde, 1 veteriner hekim Kâzımkarabekir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde ve 1 gıda mühendisi Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevine başladı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş ve yeni atamaları yapılan personeller sözleşmeleri karşılıklı olarak imzalayarak devlet memurluğuna ilk adımı da atmış oldular.

Şahinbaş; “Görevinize başlarken sizden en çok beklediğimiz yaptığınız işe sadık, çalışkan ve başarılı olmanızdır. Hepinize başarılar, hayırlı ve güzel mesailer diliyorum” dedi.