Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nin sürekli işçi kadrosuna alınacak olan (terör mağduru ya da eski hükümlü) 1 adet temizlik görevlisi için İŞKUR’a başvuru yapan adayların, noter huzurunda yapılan kura çekilişi sonucu yedek listede yer alan kişiler için yapılacak olan sözlü sınav tarihi 12.08.2020 Çarşamba Günü yapılacağı duyuruldu.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise; “Üniversitemiz sürekli işçi kadrosuna 1 adet temizlik görevlisi (Eski Hükümlü veya Terör Mağduru) alımı için İŞKUR aracılığı ile başvuruları kabul edilen adaylar arasında Karaman 4. Noterliği huzurunda 07/08/2020 tarihinde Üniversitemiz Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yapılan kura çekimi sonucunda sözlü sınava katılacak 4 (dört) asil ve 4 (dört) yedek aday belirlenmeştir.

Asil adaylardan 3 (üç) kişi 11/08/2020 Salı günü saat 10:00’da Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 2 Nolu salonda başlayan sözlü sınava katılmış olup asil listede ismi bulunan 43*******12 T.C. kimlik numaralı Me**** ****Y sözlü sınava katılmamıştır.

Bu nedenle yukarıda belirtilen 1 (bir) adayın yerine 12/08/2020 Çarşamba günü saat 10:00 ‘ da yedek listeden aşağıda belirtilen belgelerle birlikte hazır bulunanlardan sırasıyla 1 (bir) kişi sözlü sınava alınacaktır” ifadelerine yer verildi.

İSTENİLEN BELGELER;

  1. T.C. Kimlik numaralı kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) aslı ve fotokopisi
  2. Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi ( E-devlet çıktısı kabul edilir.)
  3. Adli sicil kaydı ( E-devlet çıktısı kabul edilir.)
  4. Varsa SGK tescil ve hizmet dökümü ( BarkodluE-devlet çıktısı kabul edilir.)
  5. SGK’dan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almadığını gösterir belge
  6. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi ( E-devlet çıktısı kabul edilir.)
  7. Eski Hükümlü olduğunu gösterir onaylı belge
  8. 1 adet vesikalık fotoğraf