Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’a incelemeleri sırasında Şube Müdürü Mustafa Akgündüz ve Tesis Amiri Hikmet Doğan eşlik etti. İnşaatı devam eden Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu(Sporcu Fabrikası), Kılbasan Sentetik Futbol Sahasında ve bakım onarım çalışmaları devam eden Sudurağı Spor Salonu’nda bir dizi incelemelerde bulunan Kısacık, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
İnceleme sonrası çalışmaları değerlendiren Kısacık,“ Spor yatırımları kapsamında ilimizde başlatılan ve çok önemli projeler arasında yer alan Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu(Sporcu Fabrikası), Kılbasan Sentetik Futbol Sahası ve bakım onarım çalışmaları devam eden Sudurağı Spor Salonu ve Kazım Karabekir ilçe Spor Salonları tamamlandığında daha modern ve yetenekli sporcuların yetiştirmesinde daha kaliteli bir spor tesislerine kavuşmuş olacak. Ayrıca, Ayrancı Kaymakamımız Fatih Kaşıkcı ile birlikte Ayrancı’da bulunan Spor Salonumuzun da bakım onarım çalışmalarını yapmak için incelemelerde bulunduk.  Tüm çalışmalar bittiğinde Karaman spor alanında daha da üst seviyelere gelecek ve spor şehri olma yönünde büyük bir mesafe kat edecektir.
Yapımı devam eden Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu’nda %65, Kılbasan Sentetik Futbol Sahasının ise %95’lik bölümü sona ererken, 750 iş günü içerisinde tamamlanması planlanan spor salonunun içerisinde güreş, tekvando, judo, halter gibi ferdi branşlar için çalışma alanları yer alırken bunun yanında, idari ofis, sağlık odaları, fitness ve kafeterya gibi alanlarda hizmete girecek.