Halkın Belediyesi, Halkın Başkanı
Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan, kasabası için gecesini gündüze katıyor.

Gerçekleştirdiği çalışmalarla halkının gönlünü kazanmaya devam eden Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan, vatandaşların yapılan hizmetlerden ve çalışmalardan memnun olduklarını görünce daha da mutlu olduklarını dile getirdi. Her daim halkın içerisinde yer alan, her türlü talepleri ve istekleri dinleyen Başkan Ceyhan, vatandaşların desteğini ve takdirini kazanmaya devam ediyor.

Çalışmaları hakkında konuşan Başkan Ceyhan, belediyenin kapılarını, başkanlığı sürecinde hiç kapatmayarak “Belediyemiz halkın belediyesidir. Sudurağı halkı istedikleri zaman odama dahi randevu bile almadan girip çıkar, bizleri ziyaret eder, taleplerini ve isteklerini bizlere iletirler. Bizlerde gecemizi gündüze katarak halkımızın isteklerini yerine getirmeye çalışırız.” ifadelerini kullandı.

‘’Bizim Yolumuz Toprak Tozuyor Diyecek Olan Yok”
Tamamlanan kanalizasyon çalışmalarının ardından yollarda oluşan toz ve çamur artık sona erdi. Beldedeki yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Beldedeki ana arter ve ara sokaklarda yol yapım çalışmaları hız kesmeksizin sürüyor. Bu kapsamda en ücra yollara dahi parke yol yapım çalışması başlatan belediye, Karaman milletvekillerinin ve Recep Konuk’un bizzat desteği ve girişimiyle, Karaman Belediyesi’nin büyük katkılarıyla ve belediyenin mevcut imkânlarını sonuna dek zorlayarak sürdürdüğü çalışmayı kısa sürede tamamlayıp sokakları modernize ediyor.

Başlatılan sıcak- soğuk asfalt ve parke yol yapım çalışmalarıyla da belde sakinlerinin yağışlı havalarda yaşanan çamur derdinden kurtarmış oldu.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ceyhan, yaptığı açıklamada, “Son 3 senedir iyi bir çalışma yaptık. Yıllardır kasabamızın sorunu olan kanalizasyon problemini büyük ölçüde çözdük. Bu çalışmalar sırasında bozulan merkezdeki ana ve ara yollarımızın tamamını karayolları ekipleri sıcak asfaltlama yaptı. Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ise 13 buçuk km soğuk asfalt döküldü. Ara ve bağlantı yollarımızda da 15 km kilitli parke taşları ile yeniledik. Halkımız mağdur olmasın diye en ücra yollara dahi kilitli taş yaptık. Şu anda Sudurağı’nın içerisinde asfalt ve taştan başka yol bulamazsınız. Yolun medeniyet olduğu anlayışı ile çalışıyoruz. Beldemize kurulan halk pazarı alanına 10 Bin m2’sine kilit taş döşedik, pazar alanımızın 2 Bin 400 m2’sinin ise üstünü kapattık. Bu yolların temizliğini de düşünerekten, belediyemize Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 300 bin liralık yol süpürme aracı hibe edildi. Şimdi tahsis işlemi yapıldı, bu süpürme aracımızın bize teslimini bekliyoruz. Bu çalışmalarda bizlere desteğini esirgemeyen değerli milletvekilimize, yol süpürme aracının hibesinde ve karayollarının sıcak asfaltlama sürecinde de destek olan Recep Konuk’a, sayın belediye başkanımız Ertuğrul Çalışkan’a, Sudurağı Belediyesi Meclis Üyelerimize, kasabam ve şahsım adına şükranlarımı sunuyor çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de hız kesmeden devam edecektir. Her şey Sudurağı Kasabası için’’ dedi.