İlimiz Merkez İlçesi Sudurağı Kasabası ulaşım yolunda başlayan sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. İl Özel İdaresi ve Sudurağı Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ortaklaşa yapılan 2.4 kilometrelik sıcak asfalt çalışması ile devlet yolu yol ayrımı-Sudurağı-Ekinözü-Beydilli-Akçaşehir grup yollarının bağlantı yolu olma özelliğinde olan Sudurağı Kasabası’nda ulaşım yolu araçlar için daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR MESAJI

Sudurağı Belediye Başkanı Devriş Mehmet Ceyhan, sosyal medya hesabı üzerinden kasabanın yollarının yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ceyhan, yayımladığı mesajında; “Çalışmalarımızda bize yardımcı olan ve emeği geçen Başta Karaman Valimiz Mehmet Alpaslan Işık olmak üzere Karaman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren Çakır’a, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Genel Meclisi Üyelerine, İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Umut Kocabaş ve bütün İl Özel İdaresi çalışanlarına, Milletvekillerimiz Sayın Recep Şeker’e Sayın Oğuzhan Selman Eser’e AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan ve tüm teşkilatına kasabam ve şahsım adına çok ama çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Sudurağı’mıza da hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.