Ayhan Taş mesajında; “Köklü bir geçmişe sahip olan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, Anayasal ve demokratik hukuk kuralları içerisinde ülkemizin dört bir yanında görevini ifa etmekte olan Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş Yıldönümünü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz.

Halkımızın can ve mal emniyeti ile temel hak ve hürriyetlerinin korunması, huzur ve asayişin temini, suç işlenmesinin önlenmesi ve bize tevdi edilen diğer bütün görevleri mesai mevhumu gözetmeden özverili bir şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz.

Araç-gereç, ekipman ve diğer teknolojik imkanlar açısından sürekli olarak kendini yenileyen bir anlayış içerisinde faaliyetlerimizi yürütürken, personelimizin de bu gelişmeleri takip etmesini sağlayacak eğitim faaliyetlerine büyük önem vermekteyiz.

İlimizde suç işlenmesinin önlenmesi, suçluların adalete teslimi noktasında, özellikle de kişilere ve mal varlığına karşı suçların önlenmesi kapsamında halkımızın talepleri de dikkate alınmak suretiyle planlı ve kararlı çalışmalar yürütmekteyiz.

Halkımızın teşkilatımıza olan bu güveni ve desteği sayesinde ne kadar zorlu şartlarda olursa olsun daha etkin, kaliteli ve süratli bir şekilde hizmet sunabilmek amacıyla gayretli ve özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

Üstün bir görev ve disiplin anlayışı içerisinde görevini yürüten her kademedeki mesai arkadaşımın polis gününü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Halkımızın huzuru ve güvenliği için yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Sayın Valim Fahri MERAL olmak üzere Kurum Müdürlerimize Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız ile tüm halkımıza şükranlarımı arz ediyorum.

Bu vesile ile ülkemizin bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, gazi ve emeklilerimizi minnetle anarken, üstün bir görev ve disiplin anlayışı içerisinde görevini yürüten Emniyet Teşkilatı mensuplarının ve değerli ailelerinin 10 Nisan polis gününü kutlar,

Saygılar sunarım” dedi.