Aslen Sarıveliler İlçesinden olan, Sudurağı Karamanbey İlkokulu Müdürü Ali Taşharman (48) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Vefatı nedeniyle eğitim camiasını ve sevenlerini derinden üzen Taşharman’ın cenazesi, bugün öğle namazının ardından musallada kılınan cenaze namazı akabinde Şehir Mezarlığına dualarla defnedildi.

Cenazeye, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile Şube Müdürleri, öğretmenler, idareciler, yakınları ve sevenleri katıldı.

Karaman Gündem Ailesi olarak merhuma rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali Taşharman Kimdir?

01.07.1970 tarihinde Karaman ili Sarıveliler ilçesine bağlı Gönder köyünde doğdu. İlkokulu Işıklı Köyünde, ortaokulu Antalya Merkez Ortaokulunda, liseyi Antalya Endüstri Meslek Lisesinde okudu. Ağrı Eğitim Yüksek Okulu´nu bitirdi. 2009 yılında A.Ö.F. Lisans eğitimini tamamladı.

2 Kasım 1989´da Bolu/Gerede Asmaca Köyü İlkokulu´nda göreve başladı. Çeşitli okullarda öğretmenlik, müdür vekilliği ve Sarıveliler Halk eğitim Merkezinde müdürlük ile Göktepe YİBO´da müdür yardımcılığı, ardından müdürlük yaptıktan sonra Sudurağı Karamanbey İlkokulu´na müdür olarak atandı. 03.02.2014 tarihinden itbaren aynı okulda müdürlük yapmaktaydı.