KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Toktay, yaptığı basın açıklamasında;

“Odamız Üyeleri için vakit kaybı olan tescile tabii tüm işlemlerde bankalara yatırılan Ticaret Sicil Gazetesi bedeli artık Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’nda tahsil edilebilecek. Ticaret Sicil Harçları, Rekabet Kurumu Paylarının bankaya yatırmak yerine Odamızdan tahsil edilmesine bir yenilikte Gazete ilan bedellerinin Odamız Muhasebe servisine tarafından ödenebilmesi eklenmiştir. 12.02.2018 Tarihinden itibaren Tescil için gelen üyemizin bankaya gitmesine gerek olmaksızın ücretleri odamız tahsilat servisinden yapılabilecektir.

Tek Durak Ofis olma yolunda hızla ilerlemeye devam eden odamız Yeni şirket kuruluş işlemlerinde Noterlerde yapılan sözleşmelerin ve imza tescil talepnamelerinin Ticaret Sicil Müdürlüğümüzde huzurunda da imzalanması bir yıldan bu yana devam etmektedir. Önümüzdeki aylarda yeni kurulan şirketlerin defter tastiklerinin onayının da Odamızda yapılabilmesinin için gerekli kanun ve yönetmeliklerin çıkarılması beklenmektedir.

Odamızca verdiğimiz bu hizmetlerin artmasıyla Üyelerimiz vergi dairesi, banka ve noter gibi yerlere gidip gelmek yerine sadece odamıza gelerek tüm işlemlerini yapabilecekler.

Tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.