Tekin Anadolu Lisesi Müdürü Halil Yılmaz; “Başarıyı hedefleyen öğrenciler geleceklerine Tekin Anadolu Lisesinde, burslu eğitim ayrıcalıklarından faydalanarak hazırlanıyorlar. Özel Farkındalık Sınıflarıyla ve sunduğumuz VIP eğitim sistemiyle Karaman’da eğitim sektöründe öğrencileri düşünen bir eğitim anlayışı oluşturan kurumumuz, LGS sonucuna göre %100’e varan indirim oranları hakkında detaylı bilgi almak isteyen bütün velilerimizi okulumuza davet ediyoruz.” dedi.

Tekin Anadolu Lisesi olarak eğitimde öğrencilerin kendilerini rahat hissedecekleri, donanımlı sınıflarda öğrenmeye odaklanacakları, ders dışında da keyifle öğrenmeye devam edecekleri bir eğitim anlayışı oluşturduklarını belirten Tekin Anadolu Lisesi Müdürü Halil Yılmaz, LGS gibi önemli bir dönüm noktasında da öğrencilerin yanında olduklarını, onları en iyi şekilde üniversiteye taşıyacak okul bilincine sahip olduklarını söyledi.

Doğru lise seçiminin doğru üniversite yolculuğu anlamına geleceğini belirten Yılmaz, Tekin Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin meslek seçimlerinin yanında özel yeteneklerinin de geliştirilmesini, yabancı dil öğrenmesini ve girişimci olabilmesini hedefleyen entegre bir eğitim anlayışı oluşturduklarını belirtti. Bu anlayışı başararak öğrencilerinin özgüvenli, genel kültürlü, kariyer sahibi insanlar olarak yetiştirmeyi arzu ettiklerini vurguladı.

Rehberlik servisi tarafından düzenlenen Meslek tanıtımları, üniversite ziyaretleri, envanter uygulamaları ve diğer etkinliklerle mesleki rehberlik ve kariyer edindirme programı uygulanır. Bireysel farklılıklar göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen bireysel ve grupsal danışmanlıkla öğrencilere her konuda destek olduklarını da vurgulayan Yılmaz, doğru üniversite yolculuğunda rehberliğin önemine de değindi.