“Telafide Ben de Varım” programının sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında yürütülen faaliyetlere katılan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, il millî eğitim müdürlüğü çalışanlarıyla Gökçe Çamlığı Mesire Yeri’nde bir araya gelerek çevre temizliği yaptılar.

Etkinlik çerçevesinde eldivenlerini takıp temizlik poşetini alan İl Müdürü Mehmet Çalışkan ve il millî eğitim müdürlüğü personeli mesire yerini karış karış gezerek alanda bulunan çöpleri temizledi.

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan “Telafide Ben de Varım” etkinliklerinin Karaman’da devam ettiğine dikkat çekerek sosyal sorumluk çerçevesinde çevre bilincinde farkındalık oluşturmak adına il millî eğitim müdürlüğü personeliyle birlikte Gökçe Çamlığı Mesire Yeri’ni temizlediklerini ifade etti.

İl Müdürü Çalışkan: “Bildiğiniz gibi Bakanlığımız tarafından başlatılan ve "Ulusal Destekleme Programı"nın yaz dönemini kapsayan "Telafide Ben de Varım" etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de devam ediyor. Etkinlikler kapsamında il millî eğitim müdürlüğümüzün çalışanlarıyla bir araya gelerek çevre temizliğimizi yaptık. Anne ve baba olarak bizim çocuklarımıza karşı sorumluluklarımızdan bir tanesi belki de en önemlisi gelecekte yaşanılabilir ve temiz bir dünya bırakmak. Bizde bu düşünceden yola çıkarak bugün bu etkinliği gerçekleştirdik. Çevre bilincinin oluşmasında farkındalık oluşturan bu güzel etkinlikte yer alan personelimize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik piknik programıyla sona erdi.