Karaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Muhsin Naz, İş Kulübü Liderleri Muhammed Akkafa ve Rahim Bilgiç, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi FEF Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eylem Güzel Karpuz’u, Bölüm Başkan Yard. Dr. Deniz Pınar Sunaoğlu’nu ve Arş. Gör. Murat Arı’yı ziyaret ederek kendilerine İŞKUR’un kampüs eğitimlerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür belgesi sundular.

Akabinde Fatih Anadolu Lisesi Okuluna ziyarette bulunan İŞKUR ekibi, İş Kulübü kapsamındaki çalışmalara sağlamış oldukları katkılarından dolayı Okul Müdürü Durmuş Sayaslan ile Rehber Öğretmen Şule Yalçın Atalay ‘a teşekkür belgelerini takdim ettiler.

Naz, gençlerin geleceğini en doğru şekilde planlayabilmesi ve doğru meslek seçiminde bulunabilmesi adına İş Kulübü Liderleri ile birlikte elinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, İŞKUR’un bu kapsamdaki eğitim ve danışmanlık hizmetleri sayesinde öğrencilerimizin, gelecekte yapacakları kariyer planlaması için elzem olan kendini tanıma, potansiyelini keşfetme, hedef belirleme, işgücü piyasası ve mesleklerin geleceği konularında bilgi sahibi olma kazanımı elde edebileceklerine dikkat çekti.

Ayrıca Naz, meslek seçimi aşamasında olan öğrencilerimizin Rehber Öğretmenleri aracılığı ile İş ve Meslek Danışmanlarımızdan gerekli meslek danışmanlığı hizmetini alabileceklerini, üniversite öğrenimine devam eden veya üniversiteden mezun olan bireylerin de KMÜ Kampüsünde hizmet vermeye başlayan İŞKUR Kampüs Hizmet Noktasına gelerek veya aşağıdaki eğitim başvuru linkini takip ederek İş Kulübü kapsamındaki eğitimlerimizden faydalanabileceklerini belirtti.