Ziyarette Genel Başkan Palandöken’e TESK Genel Başkan Vekili Burhan Aksak, Türkiye Kuaförler ve Berberler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, Aksaray Esnaf Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, Kırşehir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Niğde Esnaf Odaları Birliği Başkanı Alim Işık ve Nevşehir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı eşlik etti. Ziyarette ayrıca Karaman’daki esnaf ve sanatkâr odalarının başkanları da hazır bulundu.

KESOB Başkanı Selahaddin Pekoğlu’ndan çalışmalarına dair bilgiler alan Genel Başkan Palandöken, Başkan ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. Karaman’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Genel Başkan Palandöken, esnaf sanatkârın iki yıllık pandemi sürecinde önemli sıkıntılar yaşadığını ve toparlanma sürecinin yeni başladığını dile getirdi.

Genel Başkan Palandöken’in ve beraberindeki heyetin ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden KESOB Başkanı Selahaddin Pekoğlu ise, ‘’Bu ziyaret Mayıs ayı itibariyle göreve gelen yönetim kurulumuz, tüm oda başkanlarımız ve ilimiz esnaf-sanatkârı adına mutluluk vericidir. Ziyaret vesilesi ile işleyişe dair bazı konuları Genel Başkanımızla paylaşma ve bilgilendirme fırsatı bulduk. Genel Başkanımıza, KESOB’a gösterdiği ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum’’ diye konuştu.