Ticaret İl Müdürü Adem Özcan Ermenek Kaymakamlığı, Ermenek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Sarıveliler Kaymakamlığı, Sarıveliler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve bölge esnaflarına ziyaretlerde bulundu.

Taşeli Bölgesine gerçekleştirilen ziyaretler çerçevesinde Ticaret İl Müdürü Adem Özcan, ilk olarak Ermenek Kaymakamı Hacı Osman Hökelekli’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Adem Özcan, Osman Hökelekli ile Ermenek ilçesindeki ticaret, vatandaş ve esnafların sıkıntıları ve bu sıkıntıların çözümleriyle ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından Ermenek Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin genel kuruluna katıldı. Söz konusu Ticaret İl Müdürü Adem Özcan’ın yanı sıra 20. Bölge Esnaf Kefalet Kooperatif Birliği Başkanı Mehmet Baybağan, Bakanlık temsilcileri Celalettin Kutbay ve Kadir Kalak ile kooperatif ortakları katıldı. İl Müdürü Adem Özcan yapılan seçim sonrasında seçimi kazanan ve aynı zamanda Ermenek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı olan Ali Bardak’ı tebrik ederek seçim sonucunun kendisi ve Ermenek esnafına hayırlı olmasını diledi.

Ticaret İl Müdürü Adem Özcan’ın bir sonraki durağı Sarıveliler ilçesi oldu. Sarıveliler Kaymakamı Ayşegül Efe’yi makamında ziyaret eden Adem Özcan, Sarıveliler ilçesinde pandeminin üretim ve ticarete etkileri, vatandaş ve esnafların sıkıntıları ve bu sıkıntıların çözümleriyle ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulundu. Sarıveliler Kaymakamı Ayşegül Efe, İl Müdürü Adem Özcan’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılarının devamını diledi. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

İl Müdürü Adem Özcan Taşeli programı kapsamında Sarıveliler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Uğurelli’yi ziyaret etti. Uğurelli’den pandeminin Sarıveliler esnafına etkileri ve Sarıveliler esnafının sorunlarıyla ilgili bilgi alan İl Müdürü Özcan, bu sorunların giderilmesi için Esnaf Odalarıyla işbirliği içinde çalışmalara devam edileceğini belirtti. Ziyaretin son bölümünde bölge esnafıyla bir araya gelen Özcan, esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.