“Anneler hepimizin hayatında en kutsal, en özel değerlerdir. Beslemeyi, sadakati, cesareti, büyütmeyi, sabır göstermeyi, hoşgörü ve sevgiyi tek bir çatı altında buluşturmayı karşılıksız başarabilen varlık, annelerimizdir. Bizim inancımız ve kültürümüz cenneti annelerin ayakları altında görerek, anne rızasının önemine büyük önem vermektedir. Anneler kendi çocuklarıyla beraber aslında bütün bir toplumun da geleceğini şekillendirenlerdir. Bütün sevgiler, annelerin kalbinden doğuyorsa bu sevginin yaşamın özündeki mayayı taşıdığını söylemek yanlış olmaz.

Annelerimiz ailenin temel direği olduğu gibi, ellerinin hamurunu iş dünyasına bulaştırdığında da toplumun ve üretim gücümüzün dinamikleridir aynı zamanda. Doğrusu, bir toplumun uygarlık notunda kadınlarına ve annelerine verdiği değer asıl kıstastır. Kadının elinin değmediği bir ekonominin bereketi olmaz. Büyümesi de olmaz.  Onlar, Ülkemiz sosyo-ekonomik yapısı içinde; üretim, ticaret ve hizmet sektörlerinde gerek girişimci, gerekse bir çalışan olarak önemli misyonlar üstlenmiş bulunmaktadırlar. Mutlu, güçlü ve yüzü gülen bir toplum; güçlü kadınların, güçlü annelerin omuzlarında yükselecektir.

Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten annelerimizin Anneler Gününü kutlar, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar dileriz” dedi.