Tamamen İngilizce yayınlanan ve dergi izlenimi de veren gazete, sadece okul öğrencileri tarafından hazırlandı. İngilizce öğretmenlerinin gözetiminde yürütülen çalışma, 24 Kasım öğretmenler gününe yetiştirilerek öğrencilerin öğretmenleri için hazırladıkları bir hediye olmuş oldu.

Gazete hakkında açıklamada bulunan İngilizce Zümre Başkanı Tuba Doğanay, yapılan çalışmanın sadece öğrencilerin bir çalışması olduğunu, kendilerinin müdahale etmediğini belirtti. Amaçlarının öğrencilerden profesyonel bir çalışma beklemek olmadığını, sadece İngilizceden korkmadan dersi severek neler başarabileceklerini göstermek olduğunu belirtti.

Tuba Doğanay şöyle devam etti; “Yapılan çalışmalarda öğrencilere verilen destekten dolayı başta okul müdürümüz Bülent Karademir’e, tüm idarecilerimize ve bütün öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca gazetemizin basımı için maddi destek sağlayan sponsorlarımıza da teşekkürlerimi iletiyorum.“ dedi.

Ayrıca okulun diğer İngilizce öğretmenleri;  Hacer KaraHatice Nur Toprakçı ve Şuayip Ünver’de yaptıkları açıklamada öğrencilerin bu çalışmasından dolayı çok mutlu olduklarını ve değişik projelerle çalışmalara devam edeceklerini bildirdiler.