Yaz aylarının gelmesiyle beraber, sosyal etkinliklere de vakit ayıran Türk Büro-Sen Karaman İl Başkanlığı üyelerine özel Kapadokya gezisi düzenledi. Türk Büro-Sen Karaman İl Başkanı Celalettin Kutbay’ın da katıldığı organizasyonda rehberler eşliğinde bölgenin doğal ve tarihi güzellikleri ziyaret edildi. Güvercinlik Vadisinden başlayan gezide, Uçhisar Kalesi, Ortahisar Kalesi, Göreme Açıkhava Müzesi, Avanos çömlekevi, Paşabağ Rahipler Vadisi, Üç Güzeller ziyaret edildi. Organizasyona katılan üyeler bol bol hatıra fotoğrafları çektirirken bölge hakkında bilgi edindiler.

İL BAŞKANLIĞI SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE DEVAM EDECEK

İl Başkanı Kutbay, Kapadokya bölgesi gezisi sonrası üyelerine yaptığı açıklamada Türk Büro-Sen Karaman İl Başkanlığı olarak üyelerinin mali, sosyal ve özlük hakları ile ilgili çalışmalarla yetinmeyip sosyal ve kültürel etkinlikler aracılığıyla üyeler arasında kaynaşma ve birlik ortamı oluşturmak aynı zamanda da İlimiz ve ülkemizin turistik yerlerini tanımalarını amaçladıklarını söyledi.

İl Başkanı Kutbay, organizasyona katılanlara teşekkür ederek benzeri organizasyonların devam edeceğini ayrıca iş hayatında yaşayabilecekleri sorunlarda da İl Başkanlığı olarak yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.