Ziyarette okul Müdürü Sabri Elmas İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’na bilgi verdi. Elmas, “28-29 Şubat 2016 tarihleri arasında Ankara Altınpark Akarsu Spor Salonunda düzenlenen Engelliler Judo Şampiyonası Ümit Bayanlar kategorisinde 44 kiloda Karaman’ı temsilen katılan öğrencimiz Cahide Eke iki yıl üst üste Türkiye Şampiyonu olarak güzel bir başarı kazanmıştır.  Bu başarısıyla öğrencimiz 2020 Paralimpik Oyunlarında Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı” dedi.
Cahide’nin almış olduğu başarıdan dolayı tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, “Öğrencilik evreleri ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite diye devam eder. Öğrencilerimiz derslerinin yanında resimle, müzikle, tiyatroyla yada sporla uğraşarak sosyal kültürel faaliyetlerde yer almalı ve kendi yeteneklerini ortaya çıkarmalıdır” dedi.
İnsanların istedikten sonra başaramayacağı hiçbir şey yoktur diyen İl Müdürü Sultanoğlu, “Cahide kızımızın kazanmış olduğu başarılar herkese örnek olmalı. Kızımızın 2020 Paralimpik Oyunlarında Milli Takım aday kadrosuna çağrılmasında bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Bu anlamda öğrencimizin bu başarıları kazanmasında emeği geçen yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederim” diye konuştu.