Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, Atak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Recep Işık, Ufka Yolculuk Karaman İl Temsilcisi Salih Yılmaz ve Ufka Yolculuk İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şimşir hazır bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Vali Meral’e yarışmayla ilgili bilgi aktaran Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları Karaman İl Temsilcisi Salih Yılmaz, bu yıl 8.’si yapılacak Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının konusunun “ADAP” olduğunu,  “Bize Okumak Yakışır” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek yarışma ile ilgili genel bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Meral, Adap konusunun toplumda büyük öneme sahip olduğunu belirterek, Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarında yarışmaya katılacak öğrencilere başarılar diledi.

Ziyaret esnasında Vali Meral’e, Ufka Yolculuk Karaman İl Temsilcisi Salih Yılmaz tarafından ilkokul, ortaokul ve lise için 3 kategoride hazırlanan Ufka Yolculuk Yarışma kitapları hediye edildi. Ziyaret, günün anısına çektirilen fotoğrafın ardından sona erdi.