Ufka Yolculuk İl Temsilciliği ziyaretleri kapsamında, Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Açıkgöz’ü makamlarında ayrı ayrı ziyaret ederek, bu yıl yapılacak Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yarışmayla ilgili bilgi aktaran Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları Karaman İl Yönetimi, bu yıl Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları 6‘nın konusunun “Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü” olduğunu,  “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek yarışma ile ilgili genel bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Sözkesen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Açıkgöz ziyaretten duydukları memnuniyetini ifade ederek, Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının bu yıl ki seçilen konusunun çok önemli bir konu olduğunu belirttiler. Yarışmaya Ermenek olarak, bu hayırlı çalışmaya tam destek verdiklerini ifade ettiler.

Yapılan ziyaretler, Ufka Yolculuk ekibi tarafından yarışma kitaplarının hediye edilmesi ve günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından sona erdi.