Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın çağrısı sonrası harekete geçen Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanlığı, çocuklara karne hediyesi olarak ‘Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak2023’ hediye etti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yarıyıl tatilinde takdir ve teşekkür alan öğrencilere müjde verdi. Yıldırım, öğrencilere karne hediyesi olarak yapay zekâ teknolojisiyle hazırlanan Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak2023’ü hediye edeceklerini duyurdu.

“LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ BEYEFENDİ ÖNDERLİĞİNDE”

Ülkü Ocakları olarak takdir ve teşekkür alan öğrencilere karne hediyesi niteliğinde 50 bin adet Odak2023 dağıtacaklarını belirten Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım: “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi adına Türk gençliğine karne hediyesi olarak Odak2023 dağıtacağız. Gençlerimiz karne hediyelerini kendilerine en yakın Ülkü Ocaklarına giderek temin edebilirler’’ dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından YapayZeka teknolojisi ile hazırlanan Odak2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı karneleri ve belgeleriyle Ülkü Ocakları’na giden tüm gençlere Türkiye genelinde  hediye edildi.

Odak2023 ile ilgili bilgi veren Karaman Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Başkocagil: ‘’Odak2023, okuma hızını artıran odaklanma seviyelerini yükselten ve Türk gençliğine sınavlarında başarı sağlayan yapay zekâ teknolojisi ile üretilmiş bir eğitim programıdır’’ ifadelerini kullandı.

Karaman Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Başkocagil: ”Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimiz tarafından Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın öncülüğünde hazırlanan “Odak2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı” nı  Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Türk Milletinin Aydınlık Geleceği olan genç kardeşlerimize hediyesi olan  ülke genelinde 50.000 adet dağıtılan Odak2023’lerimizi Karaman Ülkü Ocaklarına karneleriyle gelen tüm genç kardeşlerimize takdim ettik.Odak2023’e olan yoğun ilgiden dolayı mutluluk duyuyoruz. Genç kardeşlerimize bu önemli hediyeyi verdiği için Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi’ye tüm Karamanlı kardeşlerimiz adına teşekkür ederim.

Ocağımıza gelerek karne hediyelerini alan kardeşlerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.  Var Olsun Ülkü Ocakları”