Rehberlik ve Araştırma Merkezi, 2’ncisini düzenlediği Üniversite Tanıtım Fuarına katılan üniversiteleri akşam yemeğinde buluşturdu.

Programa, Karaman Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Topal, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Yaşar Göktepe, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü çalışanları, Karaman’da faaliyet gösteren okul müdürleri ve Üniversite Tanıtım Fuarında stant açan üniversiteler katıldı.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, katılımcılara teşekkür ederek şunları söyledi;

“Bizim dileğimiz, bu organizasyonu yapmaktaki temel amacımız, çocuklarımızın geleceğinde bir nebze olsun katkımız, tercihlerinin de doğru tercih olması açısından, üniversiteleri daha yakından tanımaları açısından böyle bir organizasyonun anlamlı ve yararlı olacağını düşündük. Bu yıl ikincisini düzenledik. Bu artık gelenekselleşti. Bunun mutlak bir şekilde aynı tarihlerde daha çok katılımlı olması gerekir. Çocuklarımıza biz üniversiteleri ne kadar çok tanıtabilirsek, inanıyorum ki bu çocuklarımızın gelecekte daha doğru karar verebilme yeteneklerini geliştirebiliriz. Bunun için arkadaşlarıma, katkıda bulunanlara, gösterilen özene, okul müdürü arkadaşlarıma, Rehberlik Merkezi müdürüne ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu küçük küçük faydalarla tüm memleketimizin çocukları bundan faydalanır, tüm ülkemiz bununla daha ileriye daha güzele yol alır.”

Ardından, Üniversite Tanıtım Fuarına katılan üniversitelere katılım sertifikaları verildi.

Daha sonra, geçen sene ve bu sene düzenlenen fuara destek veren Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Çalışkan ve Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Serkan Demirtaş’a plaket takdim edildi.

Program, sohbet havasında devam etti.