Karaman’da sosyal ve kültürel anlamda yürüttüğü etkinliklerine ara vermeden devam eden Kent Konseyi Kadın Meclisi, ihtiyaç sahibi öğrencilerin elinden tutmaya devam ediyor.
 
Karaman Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi; Üniversite’de öğrenim gören yardıma muhtaç öğrenciler için, Kale Sosyal Tesisleri’nde tanışma, kaynaşma ve yardım gecesi düzenledi.
 
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Uğurlu, geceyi düzenlemedeki amaçlarının Üniversitede okuyan ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardımcı olmak ve katkı sağlamak olduğunu söyledi.
Bu tür etkinlikleri Karaman’da geleneksel hale getirdiklerini belirten Hilal Uğurlu: “Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Mümine Hatun Kültür Sitesi olarak, fakir öğrenciler için yardım programları düzenlemeye devam ediyoruz. Karamanlı hanımlarımız da sağolsun bu etkinliklere yoğun talep gösteriyor. Fakat biz maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimiz için daha çok ilgi bekliyoruz. İnsanlarımız da bu bilincin oluşması ve yaygınlaşması için gayret sarf ediyoruz. Burada bizleri yalnız bırakmayan hanımlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.