Organ Bağışı ve Nakli Sempozyumu kapsamında İlimize gelen  Akdeniz Üniversitesinden Dünyaca Ünlü  Prof. Dr. Ömer Özkan (Komposit Doku Nakli Sorumlusu) ve ekibinden  Prof. Dr Hüseyin Koçak (Nefroloji Öğretim Üyesi), Prof. Dr. Bülent Aydınlı (Karaciğer ve Böbrek Nakli Sorumlusu), Prof. Dr. Ömer Bayezid (Kalp Nakli Sorumlusu),Doç. Dr. Özlenen Özkan ile  Karaman Sağlık İl Müdürü Alirıza Altunsoy ve TSD Karaman Şube Başkanı Ercan Çalışkan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'ı ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan Başkan Mustafa Toktay; “Tıp Dünyasının değerli profosörlerinin Karaman'a gelmesi bizleri çok mutlu etmiştir. Organ  Bağışlarının artırılması için toplumdaki bilgi eksikliği ve bilgi kirliliğinin giderilmesi, bağış bilincinin geliştirilmesi, vatandaşlarımızın organ bağışına teşvik edilmesinin gerekli olduğuna inanıyorum.  Odamıza ziyaretlerinizden dolayı hepinize teşekkür eder başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” dedi.
Başkan Mustafa Toktay'ın konuşmasının ardından misafirlerimize Karaman ve Odamızı ziyaretleri anısına hediye takdim edildi.