Ünver’in mesajı şu şekilde:

Koronavirüs pandemisi ve tüm dünyanın içine düştüğü ekonomik zorlukların ülkemizde başta yoksullar, muhtaçlar; sonrasında esnaflarımız, emekçilerimiz, çiftçilerimiz üzerinde çok daha olumsuz etkileri olduğunu gördük. Derinleşen yoksulluklar, toplumun her kesimini etkiledi. Bu zor koşullar altında eriştiğimiz mübarek Ramazan ayını tamamlayıp Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Elbette bu zor süreçte bu mübarek aya ve bayrama erişemeyen binlerce de yurttaşımız oldu. Kaybettiğimiz tüm yurttaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet dilerken, kalanlara da sağlık ve uzun ömürler niyaz ediyorum.

Milletimizin büyüklüğü, ülkemizin zenginliği, devletimizin gücü ve dayanışma ile tüm zorlukları aşma iradesine ve kuvvetine sahip olduğumuzun bilincindeyiz. Yapılması gereken doğru tercihlerle sahip olduğumuz imkanları yoksuldan yana, emekçiden yana, esnaftan yana, emekliden yana, çiftçiden yana kullanmak noktasında tavır koyabilecek bir anlayışını ülke yönetimine hâkim olmasıdır. Bu meyanda amacımız yarınlara dair umudumuzu daha da güçlendirerek ülkemizi bu sıkıntılı günlerden kurtarmaktır. Şüphesiz bu yolda her yurttaşımıza görev düşmektedir. Üzerimize düşen bu görevi layıkıyla yapacağımız noktasında hiçbir tereddüt duymuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayı boyunca tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin ve yardımların kabul olması dileğiyle başta siz kıymetli hemşehrilerim olmak üzere tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, daha nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde erişmenizi temenni ederim.

Bayramınız mübarek olsun.