Vali Meral yayınladığı kutlama mesajında; “Toplumsal yaşamımızda önemli bir yeri olan, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu ve sevinci içerisindeyiz.

Bayramlar, karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının arttığı günlerdir.

Bayram günlerinin sevincini ailemizle, akrabalarımızla, dostlarımızla, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamak, milletçe kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.

Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de siz değerli Karamanlı hemşehrilerimizin, bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Vatandaşlarımızın ve özellikle sürücülerimizin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla riayet etmelerini,  aşırı hız, yakın takip gibi trafik kuralı ihlâllerinden kaçınmalarını, uykusuz, yorgun araç kullanmamalarını, her bir trafik kuralının en az bir hayat kadar değerli olduğunun bilinci içerisinde sevdikleriyle kazasız, sağlıklı ve iyi bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum.

Bu duygularla ilimizde görev yapan bütün kamu görevlileri ve aileleriyle Karamanlı hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum” dedi.