Kış tedbirleri kapsamında 09 Aralık 2021 tarihi itibariyle Ayrancı ilçesi Küçükkoraş köyü ayrımından Mersin il sınırına kadar Karayolları 33. Şube Şefliği Karaman ve Karayolları 52. Şube Şefliği Mersin ile karşılıklı olarak trafiğe kapatılan yolda koyulan uyarıcı bilgi levhalarını ve fiziki engelle kapatılan alanları yerinde inceleyen Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, yetkililerden bilgiler alarak çalışan personellere kolaylıklar diledi.

İncelemeleri esnasında kış şartlarının ağır geçtiği bölgede önceki yıllarda fırtına ve tipi nedeniyle yaşanan kaybolma vakalarının tekrar yaşanmaması için gereken tedbirlerin alınmasının önem arz ettiğini ifade eden Vali Işık, kış tedbirleri kapsamında bölgedeki çalışmalarını aralıksız yürüten karayolları ekiplerine teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın kış tedbirleri kapsamında Ayrancı-Erdemli yolunda gerçekleştirdiği incelemelere Ayrancı Kaymakamı Fatih Eroğlu ve İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya katıldı.