Özel Eğitim Uygulama Merkezine gerçekleştirdiği ziyarette eğitim öğretim faaliyetlerinin devam ettiği sınıflarda incelemelerde bulunarak öğrencilerin derslerine katılan Vali Işık, 21 Mart Dünya Dowm Sendromu Farkındalık Günü’nde yoğunluk nedeniyle bir araya gelemediği dowm sendromlu çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarette çocuklarını bekleyen veliler ile bir süre sohbet eden ve okulun iş uygulama bölümlerini de inceleyen Vali Işık, zihinsel, duygusal ve bedensel yönden dengeli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerinin yanı sıra sosyal hayata dönük olarak yaşam becerilerini kazanmış sosyal bireyler olmasına yönelik verilen eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili okul müdürü Barbaros Orman’dan bilgiler aldı.

Eğitim uygulama merkezine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında okul öğrencileriyle yakından ilgilenen Vali Işık, eğitimlerini sürdüren okulun özel öğrencileriyle yaptıkları çalışmalar ve ileriye dönük hedefleri hakkında bir süre sohbet etti.

Vali Mehmet Alpaslan Işık'ın Eğitim Uygulama Okuluna gerçekleştirdiği ziyaret İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun'da eşlik etti.