Vali Mehmet Alpaslan Işık, Özyurt, Akarköy, Kızılkuyu ve Karalgazi köy muhtarlarından köylerin mevcut genel durumu ve sorunları hakkında bilgiler aldı.

Bir araya geldiği vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Vali Mehmet Alpaslan Işık, köylere en iyi ve kaliteli hizmeti getirebilmek için çalıştıklarını belirterek gerçekleştirdikleri bu köy ziyaretleri ile yaşanan sorunların yerinde tespit edilmesi ve sorunların çözümü noktasında gereken çalışmaların yapılmasının amaçlandığını ifade etti.

Daha sonra şehit ailelerini ziyaret eden Vali Işık, “Şehit ailelerimizin acılarını yüreğimizde hissediyoruz. Devlet olarak her zaman yanlarındayız. Tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun“ şeklinde konuştu.

Ziyaretin devamında Kuran-ı Kerim okundu ve ardından tüm şehitlerimize dua edildi.

Gazileri de ziyaret eden Vali Mehmet Alpaslan Işık“ Gazilerimizle her zaman beraber olmaya özen gösterdiklerini dile getirerek, “Bizler bir aileyiz ve birbirimizin dertleriyle dertlenmeyi biliriz. Her fırsatta sizlerin yanında olmaya dikkat ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Allah tüm şehitlerimizi rahmet eylesin, tüm Gazilerimize de şifa versin” dedi.