Kâzımkarabekir İlçe Kaymakamlığı ile ziyaretlerine başlayan Vali Mehmet Alpaslan Işık, İlçe Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık’tan ilçenin mevcut genel durumu ve sorunları hakkında bilgiler aldıktan sonra Kızılkuyu köyünde yetiştirilen mısır tarlasında incelemelerde bulundu.

Lale tarlasının hasadı üzerine mısır tarlasına dönüştürmesi ve toprağın verimliliğini devam ettiren Atlas Lale Yönetim Kurulu yetkilileri, Vali Mehmet Alpaslan Işık’a yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Mısır tarlasında bir süre incelemelerde bulunan Vali Işık, çalışmalarını yürüten üretici firma yetkililerine çalışmalarında başarılar dileyerek bol kazançlar diledi.

Daha sonra Kâzımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu’nu makamında ziyaret eden Vali Mehmet Alpaslan Işık, ziyaretin ardından belediyenin Mersin İli Silifke İlçesinde çıkan yangından etkilenen hayvanlar için yardımsever vatandaşlar tarafından saman ve yem desteğinin hazırlığını görmek için çalışmaları yerinde inceledi. Vali Işık, hayırsever vatandaşlara duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Kâzımkarabekir İlçesi Karalgazi köyünde ekilmiş olan tohumluk ayçiçeği tarlasında incelemelerde bulunan Vali Işık, ayçiçek yetiştiricisi ve tarla sahibi vatandaştan ürün hakkında bilgiler aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın Kâzımkarabekir ilçesindeki ziyaret ve incelemelerine; AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İlçe Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, Kâzımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Eyüp Çayır, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş ve ilgili kurum müdürleri katıldı.