744. Türk Dil Bayramı Çelenk sunma programına katılan Vali Işık, programın ardından Çarşı Merkez Karakolu, Yunus Emre Karakolu, Yeşildere Jandarma Karakolu ve Bucakkışla Jandarma Karakolu ile Mut, Konya ve Ereğli yolu üzerinde bulunan trafik uygulama noktaları ile Karaman M tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği karakol ve uygulama noktalarında görev yapan emniyet ve jandarma personelinin Ramazan bayramını tebrik eden Vali Işık, sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte uygulama noktalarında yürütülen denetimler ve alınan tedbirler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Bucakkışla Jandarma Karakolu ve Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Bucakkışla Yangın İl Müdahale birimine gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Narlıdere Köyü Çimen Yaylası Mevkiinde ikamet eden Şehit Recep Kolukısa’nın babası Mustafa Kolukısa’yı evinde ziyaret eden Vali Mehmet Alpaslan Işık, bir süre sohbet ettiği Şehit babası Recep Kolukısa’nın Ramazan bayramını tebrik ederek, “vatan yolunda gözünü kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum” dedi.

Şehit babası Recep Kolukısa’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Vali Işık ve beraberindeki protokol üyelerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın bayram ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin eşlik etti.