Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru’dan firmanın üretim ve genel durumuyla ilgili bilgiler alan Vali Işık, kalkınma ve istihdamda Karaman ve ülkemiz ekonomisine önemli katkıları olan Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı Duru'ya teşekkür etti.

Vali Işık, aynı zamanda Yeşilay Derneği Karaman Şube Başkanlığını yürüten Duru’dan Yeşilay Derneğinin çalışmaları ve mevcut durumu hakkında bilgiler aldı.

Yeşilay Derneği Karaman Şubesinin aktif bir şekilde toplum yararına yürüttükleri çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Işık, “Yeşilay’ın geçmişten günümüze bağımlılığın her türlüsüyle mücadele içerisinde olduğunu belirterek, sağlıklı bir toplumun oluşmasında çocuklar ve gençler başta olmak üzere bütün bireylerin öncelikle zararlı maddelere ulaşmasının önlenmesi gerekiyor. Yeşilay, madde bağımlılığının haricinde zararlı alışkanlıklar ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili de gerçekten çok önemli çalışmalar yapıyor. Bu anlamda başkan ve yönetim kurulu üyelerine bağımlılığa karşı yürüttükleri çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Duru Bulgur Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru ise Vali Işık’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.