Vali Fahri Meral, Valilik bünyesinde hizmet vermeye başlayan Açık Kapı birimi ile İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü pasaport ve sürücü belgesi hizmetlerine ilişkin işlemlerin yürütüldüğü birimlerde incelemelerde bulundu.

Vali Meral, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu ile birlikte ilk olarak Valilik bünyesinde hizmetlerini sürdüren “Açık Kapı” biriminde incelemelerde bulundu. Görevli personellerden projeye ilişkin yürütülen çalışmalarla ilgili olarak istatistiki bilgiler alan Vali Meral, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile hizmet vermeye başlayan açık kapı uygulaması ile vatandaşlarımızın sorunları ve taleplerinin değerlendirilerek ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde sürecin sağlıklı, etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesi için gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Daha sonra pasaport ve sürücü belgesi işlemlerinin yapıldığı birimlerde incelemelerde bulunan Vali Meral, yürütülen çalışmaları bir süre yerinde takip ederek, birim personellerinden çalışmalarla ilgili olarak bilgiler aldı.

Vali Meral, birimleri ziyaretleri sırasında iş ve işlemleri için birimlerde bulunan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.