Programa Karaman Valisi Sayın Fahri Meral, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve kurum yöneticileri katıldı.
Karaman Valisi Sayın Fahri Meral İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek İl Müdürü Kuntoğlu ile iki yıl süresince Karaman’daki eğitim çıtasının yükseltebilmesi için uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyledi. 
Düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu 9 Şubat 2017 tarihinde göreve başladığını belirterek iki yıl içerisinde Vali Sayın Fahri Meral koordinesinde güzel işler yaptıklarını ifade etti. Mevlüt Kuntoğlu, “Görev yaptığım sürede Karaman’da eğitim alanında iz bırakmaya çalıştım. İki yıl boyunca eğitim camiasında ekip olarak çalıştık. Karaman eğitiminde kırmadan, dökmeden ve yıkmadan işimizi yapmaya çalıştık. Sayın Valimizin destekleriyle ve ekibimizin gayretleriyle birçok güzel projeye imza attık. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu konuda şansımız var. Büyük bir kadroya sahibiz” dedi.
Milli Eğitim Müdürlüğünün bütün kurumlarla uyumlu bir şekilde iş birliği içerisinde çalıştığının altını çizen İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, “İyi bir İl Müdürü ekibimiz var. Bu kadronun koordine edilmesi konusunda Valimiz Sayın Fahri Meral’in büyük emekleri oldu. Karaman’da Valimiz Sayın Fahri Meral’le çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Müdürlüğümüz bünyesinde yapılan her güzel işte Sayın Valimizin büyük desteklerini gördük. Tıkandığımız konularda bize yol gösterdi. Ben bu anlamda başta Sayın Valimize ve iş birliği içerisinde uyumla çalıştığımız değerli İl Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum. Karaman’da İl Müdürleriyle güzel bir birlikteliğimiz oldu. İnşallah bu birliktelik devam eder. Allah hepinizden razı olsun.” diye konuştu. 
Vali Sayın Fahri Meral’in İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na başarı belgesi ile hediye vermesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla program sona erdi.