Vali Tapsız, Karaman Devlet Hastanesinde Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan ve Hastane Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu ile birimleri gezerek sağlık çalışanlarıyla görüştü.

Vali Tapsız, hastanenin acil servisinden giriş yaptığında ambulansla gelen hastaları göstererek, “Hiçbir meslek bu kadar kutsal değildir. Havanın soğuk olması, bu kadar kar yağışına rağmen insanların gelmekten vazgeçmediği tek yer hastanelerimizdir. Sağlık çalışanları da sıcak ve samimi davranışlarıyla halkımıza şifa dağıtıyor, yardımcı oluyor. Hepinize özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Karaman Devlet Hastanesi ziyaretinde, çocuk sağlığı ve hastalıkları servisinde yatan hastaları ziyaret eden Vali Tapsız, hastalar hakkında bilgi aldı, hastalara ve hasta yakınlarına “geçmiş olsun” dileklerini iletti. Hasta çocuklara hediyeler veren Vali Tapsız, çocukların aileleriyle bir süre sohbet etti.

Daha sonra Vali Tapsız, Başhekim Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu ile hastanenin genel durumu ve özellikle kış şartlarından önce ve sonra hastanenin yoğunluk durumu, oluşan ve oluşabilecek sorunları hakkında değerlendirmelerde bulundular.