İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şerafettin Coşkun ve Bölge Trafik Müdürü M. Murat Bademoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette asayiş ve trafik uygulamaları hakkında bilgiler alan Vali Tapsız, ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için görevlerini her türlü zorlu şartlara rağmen büyük bir fedakârlıkla yürüten emniyet güçlerine teşekkür etti.
 
Vali Tapsız, denetimin ardından uygulama noktasında görev yapan polislerle de bir süre sohbet etti.
 
"Vali Tapsız Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor"
 
Vali Süleyman Tapsız, Karayolları 33. Şube Şefliği ve DSİ 42. Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek kurumlardan bölgemizdeki çalışmalarıyla ilgili olarak brifing aldı.
 
Ziyaretlerinin ilk durağı olan Karayolları 33. Şube Şefi Tahsin Başünlü’den kurumun sorumluluk alanları, idari yapısı, işleyişi ve il genelinde yürütülen faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Tapsız, ilimizin son dönemde yapılan yatırımlarla birlikte önemli bir ivme kazandığını belirterek karayolları açısından ilimizin son derece güzel ve gelişmiş yollara sahip olduğunu söyledi.
 
Vali Süleyman Tapsız daha sonra Devlet Su İşleri 42. Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. DSİ Şube Müdür Vekili İbrahim Erten’den, Devlet Su işleri Şube Müdürlüğünün bölgemizde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Tapsız, bereketli geçen kış ayının barajlardaki doluluk oranını artırdığını belirterek, yağışların il genelinde ortalamanın üzerinde seyretmesinin tarımsal ve kırsal alanda sulama yapan çiftçilerimiz için güzel günlerin habercisi olduğunu söyledi.
 
Bölgemizde tamamlanan ve devam eden projelerin yanı sıra, ilimizin yağış düzeyi, barajlardaki doluluk oranı ve içme suyu projeleri gibi konularda da bilgiler alan Vali Tapsız, Müdür Vekili İbrahim Erten’e çalışmalarında başarılar dileyerek kurumdan ayrıldı.