Karaman’da vatandaşlara hizmet veren, kamu ve özel sektörde yer alan tüm kuruluşları ayrı ayrı ziyaret eden Vali Tapsız, hükümet konağında hizmet veren Tapu Sicil Müdürlüğü, Tapu Kadastro Müdürlüğü ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerini ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlerinde ilk olarak Tapu sicil Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Tapsız, Tapu Sicil Müdürü Şevki Aydın’dan kurumun çalışmaları ve işleyişi hakkında bilgi aldı. Daha sonra Tapu Kadastro Müdürlüğünü ziyaret ederek Müdür Vekili İsmet Set’ten kurumun çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Vali Tapsız, gün içerisinde hükümet konağında yer alan kurumlardan son olarak İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü Mustafa Metin Yalçın, yeni kimlik kartı başvuruları nedeniyle yaşanan yoğunluk ve bu bağlamda düzenlenen yeni mesai saatleri konusunda Vali Tapsız’a bilgiler verdi.

Kurumlara gerçekleştirdiği ziyaretlerde, “hizmet verilen vatandaş ve kuruluşların memnuniyetini ön plana çıkaran bir kalite yönetim sistemi anlayışı ile hizmette kalite ve kalitede süreklilik sağlamamız gerekir” diyen Vali Tapsız, sunulan kamu hizmetinde mesleki etik ilkelerine uygun hareket etmeliyiz”  dedi.